Adatvédelem

 

A fegyverbazar.hu számára kiemelt fontosságú a www.fegyverbazar.hu honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott adatok védelme. A fegyverbazar.hu. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

regisztrációkor a következő adatok megadása szükséges:
Név, e-mail cím, jelszó.
A megadott e-mail címre küldött levélben található linkre kattintva tudja a regisztrációját érvényesíteni, ezzel elkerülve, hogy más az Ön nevében regisztrálhasson.
A regisztrációkor megadhatóak továbbá a vásárláshoz szükséges adatok is:
Név, cím, kapcsolattartó telefonszáma. 
Lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre is.
Bejelentkezés után a megjelenő felhasználó menüben lehetősége van az e-mail címen kívül minden adat módosítására.
A felhasználói fiókhoz a megadott adatokon kívül a regisztráció és az utolsó bejelentkezés dátumát, valamint megrendelésének adatait tároljuk.

Kérjük, amennyiben regisztrációját töröltetni kívánja, az info[@]fegyverbazar.hu e-mail címre küldött levélben jelezze!
Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben a korábban létrehozott termékek terméksorszámai is törlésre kerülnek!

Hírlevélre feliratkozó felhasználóinkat az akciókról, új termékekről,  értesítjük, a feliratkozást weboldalunkon a felhasználói adatok között tudja igény szerint megváltoztatni, a leiratkozás lehetőségét a kiküldött hírlevelekben is biztosítjuk.

Copyright © 2018 fegyverbazar.hu | Minden jog fenntartva